Nyheter/pressemeldinger
Her finner du nyhetsartikler med aktuelt stoff for medlemmene samt pressemeldinger fra Nortura.
Nyheter spesielt for de enkelte dyreslag finner du i "Siste nytt" på dyreslagets sider.
Her finner du nyhetsartikler med aktuelt stoff for medlemmene samt pressemeldinger fra Nortura.
Nyheter spesielt for de enkelte dyreslag finner du i "Siste nytt" på dyreslagets sider.
(Oppdatert 15.09.25) Nortura har gjort tiltak for å gjøre e-poster med vedlegg mer unike, blant annet lagt til avregningsnummer og navn. Dette har fungert godt og gjort at vi har unngått at slike e-poster tolkes som spam og går i søppelboks. Tidlig i vår oppstod det igjen nye problemer, og fortsatt får medlemssenteret henvendelser på dette. Se her hvilke tiltak du kan gjøre.
(10.09.25) Som del av en større satsning, lanserer Gilde nå mindre prosesserte grillpølser, skinnfrie kjøttpølser og kokt skinke – fortsatt med den kjente, gode smaken.
(10.09.25) Det prognoseres et marked i bra balanse for gris, storfe, lam og egg i 2026. Det ventes fortsatt overskudd av sau.
(28.08.25) Nortura vil med dette gi tilbud om kjøp av årets sau. Produktet er fryst halv sau, tredelt og pakka i kartong. Vekta på en halv sau vil ligge rundt 15-20 kg. Pris kr 59 pr kg inkl. moms!
(Oppdatert 27.08.25) Når er det mest lønnsomt å sende storfe til slakt? Nå får du svaret – direkte på Min Side. Vi gjør fortløpende forbedringer i løsningen, se videoen, logg deg inn og sjekk ut!
(25.08.25) Fagprogrammet for svinebransjens største møteplass, Gris i '25, er nå spikret.
(Oppdatert 22.08.25) Som Norturaeier kan kjøpe blant annet rimelige kjeledresser, jakker, sko, verneutstyr, andre profilklær- og produkter direkte fra nettbutikken til Ahlsell. Om du ikke er innlogget i nettbutikken kan se gjennom produktene i kleskolleksjonen i katalogen som er lagt til.
(20.08.25) Nortura har etablert ny konsernstruktur. Robert Bekkhus blir konserndirektør for divisjonen Handel og industri.
(19.08.25) Det er stort behov for kvalitetslam og konsernstyret i Nortura har derfor vedtatt å øke Gourmetlam-tillegget i uke 39 med kr 2,50 og kr 2 i uke 40.
(30.06.25) De siste par årene har det vært en god markedssituasjon på lam og trolig kunne en solgt enda mer dersom en hadde hatt mer å tilby. Markedet for sau har vært mer krevende og preget av overskudd.