Norturas nye digitale tjeneste - Min side

Min side er under oppbygging, og fortløpende lanseres nye løsninger. Min side fungerer og på mobil. Tjenester i Min side er innmelding av småfe og gris, og kjøp/salg og direktelevering av fôringsdyr og avlsdyr storfe, smågris og mine leveranser. De midlertidige løsningene finner du lenker til nedenfor.

Illustrasjon Min side 2.0

NB: Nye Min Side vil fungere best med nettleserne Chrome, Microsoft Edge og Safari. Du vil ikke kunne bruke Explorer eller Firefox som nettleser.

Siden dataangrepet i 2021 har vi jobbet intensivt med å bygge opp en ny digital tjeneste fra grunnen av. Den nye Min side er bygget for deg som Norturabonde med mål om å skape et enklere grensesnitt mot Nortura.

Utrullinger

I august ble første del av nye Min side med innmelding av småfe til slakt lansert. I september 2022 er innmelding, bestilling og direktesalg av fôringsdyr med i tjenesten, deretter avlsdyr kjøttfe, avlsdyr melk, innmelding, bestilling og direktesalg av smågris, og i januar innmelding av gris til slakt. De midlertidige løsningene vil erstattes til vi sitter med en komplett ny tjeneste for digital håndtering.

Storfe innmelding, fjørfekjøtt og egg – midlertidig løsning

Løsningen har et daglig servicevindu fra kl. 14.30 til 16.00.

Livdyr – midlertidig løsning