Nyheter/pressemeldinger
Her finner du nyhetsartikler med aktuelt stoff for medlemmene samt pressemeldinger fra Nortura.
Nyheter spesielt for de enkelte dyreslag finner du i "Siste nytt" på dyreslagets sider.
Her finner du nyhetsartikler med aktuelt stoff for medlemmene samt pressemeldinger fra Nortura.
Nyheter spesielt for de enkelte dyreslag finner du i "Siste nytt" på dyreslagets sider.
(Oppdatert 07.11.24) Det er et behov for å framskynde innmeldingsfristen i forbindelse med jul og første uke på nyåret. Meld inn direkte på Min side, eller ved å kontakte Nortura Medlemssenter på telefon 955 18 400.
(Oppdatert 20.11.24) Nortura gjennomfører nå en undersøkelse for å undersøke hvor tilfreds du som Norturaeier er med oss på ulike områder. Har du ikke svart vil du få en påminnelse på e-post, vi håper du vil gi oss tilbakemelding!
(18.11.24) PRIOR Matprotein er et nytt smaksnøytralt proteinpulver, egnet for bruk i både mat og drikke. Matproteinet er laget av tørket eggehvite og uten bruk av tilsetningsstoffer.
(Oppdatert 18.11.24) 1. november var årets sauemerkekampanje i gang. Bestiller du på nett senest 22. november, får du 25 % rabatt på øremerker til lam og sau. Finner du ut etter fostertelling at du trenger flere merker, bestiller du bare flere – du får samme rabatt!
(15.11.24) Sesongen så langt har vi opplevd bedre enn 2022 og 2023, dette skyldes både den fleksibiliteten dere utviser, og helt klart at en økende andel bruker mulighetene på Min side for livdyromsetning. Så har en mer balansert slaktesesong også bidratt enormt.
(14.11.24) Norturas bærekraftsråd består av tillitsvalgte bønder fra alle regioner og har representanter fra alle dyreslag, fra konsernstyret og ungdomsutvalget.
(13.11.24) Mandag 9. desember begynner prisnedtrappingen i høyere vekter for å sikre nok ribbe til jul. Tilgangen på fersk, norsk ribbe til jul er avhengig av at mest mulig gris leveres innen uke 51. Planlegg strategien i din besetning allerede i dag!
(16.10.24) Ungdomsutvalget i Nortura inviterer til ei samling for deg som er mellom 18 og 30 år, enten du er bonde eller skal ta over gård i nærmeste framtid. Samlinga blir på Scandic Hell Hotel, Stjørdal, 7. og 8. februar 2025.
(11.11.24) Dei siste vekene av oktober er inne i slaktestatistikken. I veke 44 slakta Nortura 32 000 lam med medel slaktevekt 17,3 kg, medel klasse R+/R (7,7) medel feittgruppe 2+/2 (5,5).
(07.11.24) Leveringsvilkår for slakt og livdyr av gris, storfe og småfe og fraktsatser livdyr finner du på Min side.