Her er årets grillnyheter fra Gilde og PRIOR

(06.05.24) Våren er endelig i anmarsj. Nå kryper gradestokken oppover og grillsesongen kan endelig begynne for fullt. Gilde og PRIOR kommer nå med flere grillnyheter som bærer preg av mye smak og proteinrike produkter.

På bildet fra venstre: Vera Ødegaard, produktsjef i PRIOR, Sabina Kleveland, markedssjef i Gilde

Vera Ødegaard (til venstre), produktsjef i PRIOR, Sabina Kleveland, markedssjef i Gilde

Grillproduktene følger de store forbrukertrendene når det gjelder mat. Nyhetene fra Gilde er enkle å tilberede samtidig som de er gode på smak. 

– God smak og kvalitet er som alltid viktig for oss, også når det gjelder grillmat i årets sesong. Stadig flere hverdags-griller, så lettvinthet og sunnhet er også viktig for enkelte. Vi lager i år et variert utvalg med gode produkter som alle kan grille, sier markedssjef i Gilde, Sabina Kleveland. Gilde kommer i år med flere nyheter som er unike i de ulike dagligvarekjedene. 

Samlebilde nyheter sommeren 2024

Rask og smakfull indrefilet

Blant grillnyhetene er svin indrefilet kremet hvitløk et nytt tilskudd fra Gilde. Dette er en smakfull indrefilet med en spennende smak av kremet hvitløk. Indrefileten er delt og trykket flat, noe som gjør den rask og lettvint å tilberede. Produktet er å finne i REMA sine butikker.

– Indrefileten av svin er et resultat av grundig produktutvikling, der vi har smakt oss frem til det krydderet vi mener har den beste smaken. Med hvitløk får den en ekstra touch som gjør den spennende, sier Kleveland. 

Nye marinerte koteletter

Gilde lanserer også Marinerte koteletter. Dette er møre og saftige svinekoteletter med en smakfull marinade. Kotelettene får man kjøpt hos COOP.

– Kotelettene er enkle å grille og er marinert til perfeksjon for en smakfull opplevelse. Kotelettene passer til det meste av klassisk tilbehør til grillmaten, enten du liker mais, poteter eller noe annet, sier Kleveland. 

Nok burgere til hele festen!

Gilde kommer også med spennende nyheter til den burgerglade:

 • Gilde Festburger: En ekstra stor pakke med tolv burgere, nok til hele festen.
 • Gilde burger chili: Den klassiske Gilde-burgeren av storfekjøtt, nå med chili for de som liker litt ekstra krydder.
 • Gilde burger av storfe: En god, klassisk burger av storfe krydret med salt og pepper.

Gilde Festburger og Gilde burger Chili er å finne i frysedisken, mens Gilde burger av storfe er en fersk burger. Alle burgernyhetene er å finne i COOPs butikker.

– I år håper vi å treffe alle burgerelskere med nyhetene våre. Dette er burgere laget av førsteklasses storfekjøtt, perfekt for raske og enkle grillmiddager, enten om man skal spise alene eller servere til flere, sier Kleveland.   

PRIOR med spennende nyheter og gjensyn med sommerfavoritter

– PRIOR skal friste sommerglade nordmenn med et sommersortiment av hvitt kjøtt som er litt lysere, litt lettere og skikkelig smakfullt, sier produktsjef i PRIOR, Vera Ødegaard, og legger til: – PRIOR skal gjøre det enkelt for forbrukeren å lykkes med grillingen! 

Proteinrik burger

Det er et potensial for flere burgere av hvitt kjøtt i markedet. Derfor lanserer nå PRIOR en saftig kalkunburger. Burgeren består av lårkjøtt fra kalkun, krydret med salt og pepper. Produktet har lavt fettinnhold og er høy på protein - et sunt og godt alternativ. Burgeren tilberedes og serveres som klassiske burgere, med det tilbehøret du liker aller best.

PRIOR kalkunburger er for dem som ønsker en burger som både leverer på smak og sunnhet, sier Ødegaard. 

Sunt og enkelt på grillen

PRIOR lanserer nå skivet kyllingfilet med røkt BBQ krydder. Produktet er både sunt og enkelt, da det er ferdigkrydret er det bare å hive rett på grillen etter man har åpnet pakken.

– Flere synes det er vanskelig å lykkes med kyllingfilet på grillen. Med skivet filet blir det enda lettere å få et vellykket resultat, sier Ødegaard. 

Gjensyn med pølsefavoritter, samt en nyhet

PRIOR har mange sommerprodukter som kommer tilbake sommer etter sommer fordi forbrukerne ønsker å finne igjen sin favoritt. En av favorittene som er tilbake er spesialpølsen PRIOR Paprika og Chili - en smakfull pølse av kylling og kalkun med et lite sting av chili. PRIOR er også tilbake med en tidligere favoritt PRIOR Ostegrill - en grillpølse av kylling og kalkun med biter av ost. I tillegg til klassikerne kommer PRIOR med en nyhet - spesialpølsen Cheddar og Jalapeño. Dette er en pølse av kalkun tilsatt jalapeño og smakfull cheddarost.

– PRIOR er stolte av sine velsmakende, saftige spesialpølser som er litt sunnere uten å gå på kompromiss med smaken. Vi satser på strålende sommervær og mange gode måltider utendørs, sier Ødegaard.

Oversikt nyheter:

 • Gilde Svin indrefilet kremet hvitløk 265g
  Tilgjengelig hos Rema
 • Gilde Marinerte Koteletter 1,6 kg
  Tilgjengelig hos Coop
 • Gilde Festburger 1,2 kg
  Kampanjeprodukt Obs
 • Gilde burger chili 400g
  Tilgjengelig hos Coop
 • Gilde burger 400g
  Tilgjengelig hos COOP
 • PRIOR Kyllingfilet Skivet Røkt BBQ 450g
  Tilgjengelig hos Joker, Kiwi og Bunnpris
 • PRIOR Kalkunburger 300g
  Tilgjengelig hos Meny og Spar
 • PRIOR Ostegrill 600g
  Tilgjengelig hos Norgesgruppen
 • PRIOR paprika & chilipølse 225g
  Tilgjengelig hos Norgesgruppen
 • PRIOR Cheddar- & jalapenopølse av kalkun 225g
  Tilgjengelig hos Norgesgruppen

Relatert informasjon (ekstern)