Biffakademiet med Modul 4 i februar
(Sist endret 07.01.25) Vårt populære Biffakademi er et utdanningstilbud for produsenter innen spesialisert kjøttproduksjon. Kurset passer for både erfarne og ferske produsenter som ønsker å utvide kunnskapen innen produksjonen. Tilbudet er et samarbeid mellom TYR og Nortura. Modul 4 arrangeres 11. og 12. februar på Frich’s hotell på Hamar.
Biffakademiet består av fire uavhengige moduler, det er mulig å bare delta på de modulene som er mest aktuelle på egen gård. De som fullfører alle fire modulene kan kalle seg CanBIFF. Biffakademiet skal ha et høyt faglig nivå hvor noen av lærerne er de beste fagfolka på sitt område i Norge. Kurset består av fire frittstående moduler.
De ulike modulene
Hver modul er knyttet opp mot et tema; ammekua, kalven, ungdyret og driftsledelse/økonomi.
Foredragsholderne er i hovedsak fagpersoner fra samvirkeorganisasjonene, men det vil være minst en ekstern foredragsholder og et innlegg fra en produsent i hver modul. Innen hver modul vil det være ett eller to tema som blir grundig belyst.
– Modul 4 – Driftsledelse og økonomi vil bli arrangert 11. og 12. februar på Frich’s hotell på Hamar, sier Bent Egil Elve i Nortura.
Pris
- Deltakeravgift: kr 2.000,- som dekker kursmateriell og foredragsholdere
- Dagpakke: kr 695,- pr person, lunsj, servering, møtelokaler til hotellet
- Overnatting: kr 1.395,- for et enkeltrom, kr 1.645 kr. for et dobbeltrom
De som ønsker å være med på festmiddag, så vil vi servere en 3-rettters middag med 2 drikke-enheter for kr 745,- pr. person.
– Vi arbeider med å få til at vi er med og lager maten selv, eller annen demonstrasjon eller aktivitet på kjøkkenet, sier Elve.
Påmelding
Påmelding snarest, og innen 31. januar, til Nortura Medlemssenter medlem@nortura.no
Flere detaljer om modulene;
» Modul 1 – Ammekua
» Modul 2 – Kalven – Beite og helse
» Modul 3 – Ungdyret
» Modul 4 – Driftsledelse og økonomi