Arkiv for nyheter og artikler på storfe

For å finne igjen "gamle" nyhetssaker anbefales det å bruke søk.

  • Angustillegget øker fra nyttår

    (30.11.21) Norsk Angus går godt, og det er god etterspørsel etter produktene. Meny vil gi mer tilbake mer tilbake produsentene, og fra årsskiftet økes fettkompensasjonstillegget i Angusavtalen med kr. 3,- per kg.

  • Urfeseminar på Moi

    (22.10.21) Sist helg, 17. og 18. oktober arrangerte organisasjonen Urfe SA og Nortura et seminar for bønder med bevaringsverdige raser. Seminaret ble holdt på Moi Hotell, midt mellom Stavanger og Kristiansand, med gardsbesøk i området.

  • Fôringsdyr trenger plass

    (13.10.21) God tilgang på fôringsdyr i sommer og så langt i høst gjør at Nortura har behov for flere sluttfôringsplasser i noen områder.

  • Bli med på digitale Gokalven-kurs høsten 2021

    (17.09.21) Go’kalven er et kurs med grunnleggende innføring i kalvens utvikling og behov de viktige første seks månedene. En frisk kalv i god vekst er avgjørende for å lykkes i mjølk- og kjøttproduksjonen.

  • Prisløypen for storfe 2. halvår 2021

    (Oppdatert 22.07.21) De elementer som påvirker prisen til deg som produsent 2 halvår 2021, er fastsatt og informert om i egne artikler. For å gjøre denne informasjonen lettere tilgjengelig er disse oppsummert i denne artikkelen.

  • Ekstra avtaletillegg storfe 

    (22.07.21) Det er stor etterspørsel etter storfekjøtt. For dekke etterspørselen før lammesesongen setter inn, innfører Nortura Ekstra avtaletillegg med kr 1,- per kg fra mandag 2. august!  

  • TINE og Nortura styrker samarbeidet på rådgiving

    (28.06.21) Et styrket samarbeid mellom TINE og Nortura om fagrådgiving på storfekjøtt, skal gi mer kunnskap om markedsmuligheter og prisuttak på kjøtt, og livdyrformidling for melkebønder som leverer storfe til Nortura.