Søk:

Du er her: Hovedsiden / Storfe /Priser/vilkår

Verktøylinje

Priser og leveringsvilkår for storfe

Priser og leveringsvilkår for storfe

Gjeldende avregningspris finner du i prislisten som er lenket under. Prisene framover avhenger av bl.a. endringer i engrospris, slakte- og hudkostnader, omsetningsavgift, perioder med ekstra avtaletillegg. For prisinfo på sms gå inn på Min side under Oversikt ⇒ Min profil og huke av.

» Avregningspriser storfe

» Leveringsvilkår storfe

 • Siste prisendring og prisprognose storfe

  Siste prisendring og prisprognose storfe

  (09.03.18) Fra og med mandag 12. mars reduseres avregningsprisene for ungokse, kvige og kastrat med 7 øre per kg, ungku, ku og okse med 13 øre per kg, kalv over 50 kg med 6 øre per kg, og kalv under 50 kg med 4 øre per kg. Endringene er grunnet reduserte hudverdier.

 • Priser og tillegg for Norsk Kjøttfe

  Priser og tillegg for Norsk Kjøttfe

  (Sist endret 22.01.18) Norsk Kjøttfe er en avtalebasert varestrøm der buskaper må være forhåndsgodkjente.

 • Prisnotering livdyr av storfe

  (Sist endret 05.01.18) Prisene er ved omsetning gjennom Nortura SA. Siste endring er tillegg for Helsefe.

 • Prisnotering kalv/fôringsdyr

  (Sist endret 22.02.18) Notering nr. 1/2017 gjeldende fra 5. juni 2017. Prisene er ved omsetning gjennom Nortura SA. Siste endring er tillegg for Helsefe.

 • Priser og tillegg for Kvalitetskalv

  Priser og tillegg for Kvalitetskalv

  (Sist endret 04.01.18) Produksjon av Kvalitetskalv er en spesialproduksjon hvor produktet blir markedsført som Gourmet Kalv i butikkene. På grunn av for stor tilgang på kalv, blir det ikke inngått nye avtaler inntil videre.

 • Leveringsvilkår økologiske storfe

  Leveringsvilkår økologiske storfe

  (Sist endret 02.01.18) Vi har behov for økologisk storfekjøtt, og Nortura tar imot økologisk slakt av storfe fra våre medlemmer. Økologiske pristillegg gjelder bare for slakt levert innenfor inngått avtale.

 • Prisløype for storfe framover våren

  Prisløype for storfe framover våren

  (29.11.17) Det er tidligere informert om engrosprisendringer og omsetningsavgift for 2018, her er et sammensatt oppsett for prisløypa for storfe fra årsskiftet.

 • Prisløyper 1. halvår 2018

  Prisløyper 1. halvår 2018

  (31.10.17) Konsernstyret i Nortura vedtok den 23. oktober Planlagt gjennomsnittlig engrospris for storfe, lam og egg for 1. halvår 2018.

 • Nortura URFE

  Nortura URFE

  (16.02.17) Nortura har overtatt ansvaret for varestrømmen URFE. Samtidig er det etablert et nytt selskap, Urfe SA som er et samvirkeselskap bestående av kjøttprodusenter som benytter tradisjonelle norske melkeferaser («URFE») for melk- og kjøttproduksjon. Urfe SA er også registrert som eier av varemerket «URFE».

 • Ku/kalv-avtale

  Ku/kalv-avtale

  (Sist endret 02.02.17) Fra nyttår 2012 innførte Nortura en såkalt ku/kalv-avtale. Ordningen går ut på at du ved å levere livkalven/fôringsdyra dine til Nortura, får en tilleggspris på kuslaktet på 2 kr/kg. Ordninga gjelder også om du leverer kalven til slakt, eventuelt fôrer den fram sjøl.

 
« Forrige     1 | 2     Neste »
Viser fra 1 til 10 av totalt 13 artikler