Søk:

Du er her: Hovedsiden / Storfe /Priser/vilkår

Verktøylinje

Priser og leveringsvilkår for storfe

Priser og leveringsvilkår for storfe

Gjeldende avregningspris finner du i prislisten som er lenket under. Prisene framover avhenger av bl.a. endringer i engrospris, slakte- og hudkostnader, omsetningsavgift, perioder med ekstra avtaletillegg. For prisinfo på sms gå inn på Min side under Oversikt ⇒ Min profil og huke av.

» Avregningspriser storfe

» Leveringsvilkår storfe

 • Planlagt gjennomsnittlig engrospris 2. halvår 2018

  Planlagt gjennomsnittlig engrospris 2. halvår 2018

  (25.05.18) Konsernstyret i Nortura har i dag fastsatt Planlagt gjennomsnittlig engrospris for storfe, lam og egg for 2. halvår 2018 innenfor volummodellen.

 • Prisnotering kalv/fôringsdyr

  (Sist endret 27.04.18) Notering nr. 1/2018 gjeldende fra 30. april 2018. Prisene er ved omsetning gjennom Nortura SA. Siste endring er tillegg for Helsefe.

 • Siste prisendring og prisprognose storfe

  Siste prisendring og prisprognose storfe

  (27.04.18) Fra mandag 30. april økes avregningsprisen for storfe med kr 0,50 per kg, grunnet redusert omsetningsavgift, samtidig økes ekstra avtaletillegg med kr 0,70 per kg til ny sats kr 1,40 per kg. Prisøkningen mandag er den siste slik at det nå er høyeste pris, uendret ut juni da ekstra avtaletillegg vil opphøre 2. juli. Det er også prisoppgang på fôringsdyr fra mandag 30. april.

 • Telledatoer og prisløype storfe

  Telledatoer og prisløype storfe

  (23.04.18) Telledato er i utgangspunktet krevende for å få til en god markedsbetjening. Endringer i telledato kompliserer dette ytterligere. Verktøyene vi har er prisløypen og avtaleordningen. God oppslutning om avtaleordningen og produsenter som følger de signaler prisløypen gir er avgjørende for en god markedsbetjening!

 • Priser og tillegg for Norsk Kjøttfe

  Priser og tillegg for Norsk Kjøttfe

  (Sist endret 22.01.18) Norsk Kjøttfe er en avtalebasert varestrøm der buskaper må være forhåndsgodkjente.

 • Prisnotering livdyr av storfe

  (Sist endret 05.01.18) Prisene er ved omsetning gjennom Nortura SA. Siste endring er tillegg for Helsefe.

 • Priser og tillegg for Kvalitetskalv

  Priser og tillegg for Kvalitetskalv

  (Sist endret 04.01.18) Produksjon av Kvalitetskalv er en spesialproduksjon hvor produktet blir markedsført som Gourmet Kalv i butikkene. På grunn av for stor tilgang på kalv, blir det ikke inngått nye avtaler inntil videre.

 • Leveringsvilkår økologiske storfe

  Leveringsvilkår økologiske storfe

  (Sist endret 02.01.18) Vi har behov for økologisk storfekjøtt, og Nortura tar imot økologisk slakt av storfe fra våre medlemmer. Økologiske pristillegg gjelder bare for slakt levert innenfor inngått avtale.

 • Prisløype for storfe framover våren

  Prisløype for storfe framover våren

  (29.11.17) Det er tidligere informert om engrosprisendringer og omsetningsavgift for 2018, her er et sammensatt oppsett for prisløypa for storfe fra årsskiftet.

 • Prisløyper 1. halvår 2018

  Prisløyper 1. halvår 2018

  (31.10.17) Konsernstyret i Nortura vedtok den 23. oktober Planlagt gjennomsnittlig engrospris for storfe, lam og egg for 1. halvår 2018.

 
« Forrige     1 | 2     Neste »
Viser fra 1 til 10 av totalt 15 artikler