Et sikkert høsttegn er sesongen for ferskt lam til våre kunder i Nortura PROFF

(05.07.23) Nortura PROFF er en offensiv og innovativ leverandør til storhusholdning og servicehandel. Vi er her for å bistå våre kunder med å tilby de beste råvarene som finnes på det norske markedet.

Lam filetkam med bakt jordskokk

Lam filetkam med bakt jordskokk. Foto: Nortura PROFF

Av: Morten Kristensen, kategorisjef Nortura PROFF

Nortura har ryddet godt i sortimentet det siste året, og det har også Nortura PROFF vært en del av. Vi har blitt utfordret fra flere hold til å sette sammen et lamme sortiment som skal være bærekraftig over tid og som kan ta ned kompleksiteten i vår verdikjede.

Endringer vi har vært igjennom de siste årene har vært med på å forme oss på flere måter. Pandemi og krig i Europa har løftet behovet for selvforsyning. I den forbindelse er det viktig at vi utnytter hele dyret. Etterspørsel av ulike stykningsdeler endrer seg også med hvordan man blir påvirket av eksempelvis krevende økonomiske tider.

Nortura PROFF ser en økende etterspørsel etter stykningsdeler som kan gi god kjøkkenøkonomi. Da blir sortiment som «Stykkevis og delt» viktig å opprettholde og videre utvikle slik at vi kan tilby våre kunder produkter som treffer i kategorien «Lav pris».

Når vi spør våre kunder hva som betyr mest, er svaret at kvalitet trumfer «lokalmat». Med samarbeid i verdikjeden, tror Nortura PROFF at vi vil innfri nettopp på kvalitet og riktig sortiment. Det er en glede å få være siste del av verdikjeden og kunne tilby våre Proff-kunder råvarer i verdensklasse.

Fårikål
Fårikål hører høsten til også hos Nortura PROFF sine kunder. Foto: Nortura PROFF

Vi ser frem til nok en flott høst hvor Nortura-produsert lam skal prege menyene hos Proff-kunder rundt omkring i det ganske land. Og når høsten sklir over i julebordsesongen, skal det dufte godt av ny dampet Nortura pinnekjøtt!

Takk for samarbeidet om fantastiske råvarer!

 

Nortura PROFF

Nortura PROFF er en offensiv og innovativ leverandør innenfor storhusholdning. Vi er her for å bistå våre kunder med å tilby de beste råvarene som finnes på det norske markedet. Vi strekker oss langt for å tilby det unike, det trygge og ikke minst den beste kvaliteten på alle våre varer.

Besøk gjerne vår nettside norturaproff.no for inspirasjon og matglede!

Fårefilet med konfiterte poteter
Fårefilet med konfiterte poteter.
Foto: Nortura PROFF