Nyheter/pressemeldinger

Her finner du nyhetsartikler med aktuelt stoff for medlemmene samt pressemeldinger fra Nortura.

Nyheter spesielt for de enkelte dyreslag finner du i "Siste nytt" på dyreslagets sider.

  • Gilde krydret kebabkjøtt veldig godt mottatt!

    (16.05.24) «Bedre enn Bislett kebab». «Denne må dere aldri slutte å lage». «Beste kebabkjøttet jeg har smakt». Dette er bare noen av tilbakemeldingene fra forbrukere. Gilde krydret kebabkjøtt treffer de moderne og prisbevisste forbrukerne.

  • Økende underskudd av fôringsdyr

    (08.05.24) – Fôringsdyr-markedet er i forandring, siden høsten 2022 har Nortura tilnærma hatt et fôringsdyr-marked i overskudd, områder har hatt mindre perioder med balanse til noe underskudd, nå ser vi en trend der markedet går mot underskudd, sier Odd Finnesand, fagsjef livdyr i Nortura.

  • Her er årets grillnyheter fra Gilde og PRIOR

    (06.05.24) Våren er endelig i anmarsj. Nå kryper gradestokken oppover og grillsesongen kan endelig begynne for fullt. Gilde og PRIOR kommer nå med flere grillnyheter som bærer preg av mye smak og proteinrike produkter.

  • Medlemsbutikker i Nortura – åpningstider og kontaktinfo

    (Sist endret 02.05.24) Vi har i Nortura et tilbud til medlemmer med medlemsbutikker i Målselv, Harstad, Bjerka, Malvik, Vestnes, Førde, Sogndal, Forus, Egersund, Sandeid, Voss, Bergen, Kristiansand, Rudshøgda, Otta, Gol, Tønsberg, Sarpsborg, Tynset, Elverum og Hærland. Butikken "Bondens utsalg" i Steinkjer er åpen for alle!

  • Innmeldingsfrister slakt og livdyr

    (Oppdatert 01.05.24) Innmeldingsfrister for Nortura SA for slakt og livdyr. Meld inn til direkte på Min side, eller ved å kontakte Nortura Medlemssenter på telefon 955 18 400.

Arkiv