Nyheter - Alle nyheter

Du finner også nyhetsartikler under "Siste nytt" på dyreslagene som er spesifikke for hvert dyreslag. Ellers er et godt tips å logge inn og besøke fagbibliotekene om du er ute etter fagartikler.

 • Kjemperespons på tørkeundersøkelse

  (20.08.18) Nesten 50 prosent av Norturas småfe- og storfeprodusenter har svart på Norturas spørreundersøkelse om konsekvensene av tørkesommeren. Det er veldig bra – og en stor takk til alle som tok seg tid til dette i en svært travel tid.

 • Fagtur til Canada

  (20.08.18) Dersom du vil ha en lærerik og givende fagtur og samtidig komme nært innpå lokalbefolkning og bønder for å se hvordan de lever og har det så er vår fagtur til Canada i oktober turen for deg. Noen steder er lokalbefolkningen like nysgjerrige på oss – som vi er på dem. Her er noe høydepunkt fra forrige tur!

 • Nortura med ny fagtur til Canada

  (16.08.18) Velkommen til å bli med på Nortura sin fagtur til Canada høsten 2018, turen starter torsdag 25. oktober og går over 12 dager, til 5. november.

 • Avlingssvikt – men hold produksjonen oppe!

  (15.08.18) Selv om det er svikt i grovfôravlingen og det grovfôret som er tilgjengelig på markedet er dyrt, er det mulig å ha brukbar inntekt på storfekjøtt produksjon. Det gjelder både på innkjøpte og egenproduserte kalver.

 • Medlemsbutikker i Nortura

  (Sist endret 15.08.18) Vi har i Nortura et tilbud til medlemmer med medlemsbutikker i Målselv, Steinkjer, Malvik, Førde, Sogndal, Forus, Egersund, Sandeid, Voss, Bergen, Rudshøgda, Otta, Gol, Tønsberg, Sarpsborg, Oslo, Elverum og Hærland.

 • "Halmtoget" går nå

  (10.08.18) Treskinga er i full gang på Østlandet og trønderne har også startet. Fortsatt er det mye halmareal som ikke er solgt. Men har du ennå ikke gjort avtale - begynner det å haste.

 • Grovfôr fra Island til Norge

  (07.08.18) Felleskjøpet Agri har i samarbeid med TINE og Nortura, inngått avtale om import av et parti ensilert grovfôr fra Island for salg i Norge.