Ny organisasjonleder i Vest og Agro

(05.01.22) Arne Undheim (31) er ansatt som ny organisasjonsleder i region Agro og Vest. Han starter i jobben 1. april.

Bilde av Arne Undheim

Arne Undheim er født og oppvokst på Jæren, men jobber i dag som daglig leder i UngOrg i Oslo, som er fellesorganisasjon for barne- og ungdomsorganisasjoner. Undheim vender vestover når han starter jobben i Nortura 1. april. 

Den nye organisasjonslederen har en lang erfaring som tillitsvalgt i ulike posisjoner i Norges Bygdeungdomslag, og han har også jobbet en periode som generalsekretær i NBU. Før han startet i UngOrg jobbet han i tre år som regnskapsfører i Hå Rekneskapslag, med fokus på nøkketallanalyser og eierskifter.    

– Jeg glad for å kunne returnere til landbruket og gleder meg til å bli bedre kjent med organisasjonen og alle medlemmene i de to regionene, sier Undheim.

Arne Undheim overtar jobben etter Øyvind Hebnes som allerede er over i ny posisjon som tilførselsleder i region Agro. 

– Jeg ønsker Arne hjertelig velkommen på Norturalaget og gleder meg til å samarbeide med en offensiv ung mann med et stort engasjement for landbruket, samvirket og bygdenorge, sier organisasjonssjef i Nortura, Tor Olav Brandtzæg. 

Samtidig retter han en stor takk til nyslått pensjonist Ingvill Jørgensen, som på kort varsel har hoppet inn som vikar etter Øyvind Hebnes. 

– Da er alt i de beste hender fram til den nye organisasjonslederen kommer i april, sier Brandtzæg.