Grisekafé på Skjeestua

okt
Skjeestua i Stokke

Grisekafé på Skjeestua

TEMA:

I: Råneluktprosjektet - Er vi noe nærmere å slippe kastrering?
II: Slaktegris: Fra fjøsdøra til ferdig avregnet – enkelt og greit?

Program

  • 19.00 Servering av Gildewiener
    Velkommen v/Hans Edvard Holtung.
  • 19.30 Elin Hallenstvedt (Kvalitetssjef produkt/Nortura): Råneluktprosjektet.
    - Kan vi snuse oss unna kastrering?
  • 20.15 Liten kaffepause
  • 20.30 Inger Haugerud Brenni (Teamleder Medlemssenter/Nortura):
    Når man leverer slaktegris: Hva bør man tenke på og hvorfor.
    Her får vi også innspill fra en av sjåførene.

Det blir god tid til spørsmål og dialog

Velkommen!

Norsvin Vestfold