Nyheter/pressemeldinger

Her finner du nyhetsartikler med aktuelt stoff for medlemmene samt pressemeldinger fra Nortura.

Nyheter spesielt for de enkelte dyreslag finner du i "Siste nytt" på dyreslagets sider.

 • På vei mot et nytt og sterkere Nortura

  (17.02.21) Norturas omsetning økte med en milliard kroner (4,2 prosent) i 2020. Samtidig styrker lønnsomheten seg med over 100 millioner kroner. Konsernstyret har avsatt 135 millioner kroner til utbetaling av medlemskapital til eierne.

 • Nortura Årsmelding

  Nortura SA er et resultat av fusjon mellom Gilde Norsk Kjøtt BA og Prior Norge BA. Nedenfor finner du hver av selskapenes årsmeldinger tilbake til 2003, samt for Nortura BA fra 2006 - 2008 og Nortura SA fra 2009 fram til siste år.

 • Kvantumstillegg for 2020 avregnet

  (Oppdatert 16.02.21) Nortura har nå avregnet kvantumstillegg for 2020 for gris, småfe, egg og fjørfekjøtt. Kvantumstillegget for storfe 2. halvår 2020 avregnes og utbetales 18. februar.

 • Bruk KSL Trygg på mobilen – et nytt verktøy for bonden

  (15.02.21) Kvalitetssystem for landbruket – KSL – jobber hele tiden i å utvikle og forbedre løsningen for bonden og nå lanseres KSL Trygg. KSL Trygg er et mobiltilpasset verktøy som gir deg muligheten til å jobbe med KSL-systemet i arbeidssituasjonen ute på gården.

 • Årets kretsmøter på Teams

  (Oppdatert 03.02.21) Alle eier skal nå ha fått invitasjon til årets kretsmøte på e-post. Invitasjonen inneholder også en lenke, altså en kobling til møtet, så det er viktig du tar vare på e-posten. I løpet av dagen vil du også motta en lenke for gjennomføring av valget, som nå skjer i forkant av kretsmøtene.

 • Bente Roer går ut av Nortura-styret

  (01.02.21) Etter åtte år i Norturas tjeneste, har kyllingbonde Bente Roer meldt fra at hun ikke tar gjenvalg konsernstyre. – Det kommer et tidspunkt der du skal slippe til yngre krefter. Den tida er nå, sier Roer.