Nyheter/pressemeldinger

Her finner du nyhetsartikler med aktuelt stoff for medlemmene samt pressemeldinger fra Nortura.

Nyheter spesielt for de enkelte dyreslag finner du i "Siste nytt" på dyreslagets sider.

 • Innmeldingsfrister slakt og livdyr før jul

  (Oppdatert 27.11.23) Det er et behov for å framskynde innmeldingsfristen for slaktedyr og livdyr i forbindelse med jul og første uke på nyåret. Innmelding på Min side eller på telefon til Nortura Medlemssenter, tlf. 955 18 400.

 • Husk brøyting og strøing for å gi gode kjøreforhold for dyrebilen

  (23.11.23) Over store deler av landet er det nå snø- og isveier. Selv om de fleste er flinke til å sørge for gode og trygge veiforhold minner vi om at alle har et ansvar for at dyrebilen- eller eggbilen kommer trygt fram. Vurderer sjåførene sikkerheten for dårlig må de rett og slett snu.

 • Nye Nortura Tønsberg er landets største svine-anlegg

  (18.11.23) Etter flere år med utbygging og oppgradering kunne Nortura Tønsberg endelig åpne det som er Norges største industrielle satsing på svin. Det nye anlegget har kapasitet til å håndtere tre ganger mer volum enn før – samtidig er det blitt ett av Norges mest moderne kjøttforedlings-anlegg.

 • Rekordresultater for Nortura under NM i kjøttprodukter

  (17.11.23) Nortura hanket inn hele 24 medaljer og en norgesmestertittel da Norgesmesterskapet i kjøttprodukter ble avholdt torsdag kveld. Med det setter bondens selskap ny personlig rekord for antall medaljer under Norgesmesterskapet.

 • Prognosen – redusert produksjon av gris og storfe i 2024

  (15.11.23) Det er satt i verk flere tiltak for å redusere produksjonen og lagrene av storfe og gris. Engrosprisene ble redusert i august og nedgangen er videreført inn i 2024 for å bidra til økt salg. I tillegg er prisene på varer fra reguleringslager satt ned. For egg er det behov for noe økt produksjon.

 • Medlemsbutikker i Nortura

  (Sist endret 13.11.23) Vi har i Nortura et tilbud til medlemmer med medlemsbutikker i Målselv, Harstad, Bjerka, Malvik, Vestnes, Førde, Sogndal, Forus, Egersund, Sandeid, Voss, Bergen, Kristiansand, Rudshøgda, Otta, Gol, Tønsberg, Sarpsborg, Tynset, Elverum og Hærland. Butikken "Bondens utsalg" i Steinkjer er åpen for alle!

 • Angående innmelding av premiert kalv

  (10.11.23) Pga stor pågang har vi ikke mulighet til å gi direkte tilbakemeldinger. Alle innmeldinger registreres fortløpende, dette blir synlig for deg på Min side når det er registrert.