Først ute med innmelding i ny løsning

(17.08.22) Tirsdag 16. august ble nye Min side med innmeldingsløsning for småfe lansert. Løsningen ble koblet opp kl. 16 på ettermiddagen. Med tilpasninger på medlemssidene ble informasjon om at løsningen var på plass sendt ut på sms til småfeprodusentene kl. 16:26. Ett minutt senere var første innmelding registrert!

Vi har registrert innmeldingen fra Alexander Heggenes Gjermundstad fra Høyanger i Sogn kl. 16:27:33. Det var kona Lise som meldte inn 28 lam og 4 voksne sauer på avtaletype Villsau.

– Vi hadde planlagt å melde inn, så at det var en ny løsning visste jeg ikke når jeg gikk inn på nettsiden, men det var veldig raskt og enkelt å få registrert innmeldingen, sier Lise Dale Lillehauge.

Lise Dale Lillehauge ble først ut med innmelding på nye Min side. (Privat foto)
Lise Dale Lillehauge ble først ut med innmelding på nye Min side. (Privat foto)

– Jeg fikk videresendt sms’en om ny lansering fra mannen min akkurat da jeg hadde registrert innmeldingen, sier Lise, og syns det var veldig artig at de var først ute.

Nummer 2 og 3

Kydland og Omegn Lammering fra Varhaug i Rogaland registrerte to innmeldinger kl. 16:30 og 16:33, og ble nummer 2 og 3, og altså første lammering med registrering i nye Min side. Eirik Braut Serigstad er lammeringleder for ringen, mens det også her er fruen Olaug Varhaug Siqveland som administrerer, de meldte inn på seg selv og på ringmedlem Hanne-Elise Lindal.

– Selvsagt var det noe jeg savna, men jeg har snakka med Rune (Edland) på medlemssenteret på Forus og han fortalte at det ville komme i oppdaterte versjoner, sier Olaug.

– Spesielt var det muligheten til å legge inn en kommentar under hver lammeringmedlem, og en knapp til å lagre utkast. Utkastet ble lagra, men første gangen så avbrøt jeg innmeldingen og da forsvant alt.

– Dette kommer til å bli helt konge, sier Olaug. Jeg har virkelig trua!