Årets kretsmøteinvitasjon sendes deg på e-post

(07.02.22) Invitasjonen til årets kretsmøter går nå i disse dager ut alle eiere på e-post, invitasjonen inneholder en lenke til møtested, valgkomiteinnstillinger og eventuell tilleggsinformasjon for møtet i alle de 138 kretsene i Nortura.

Fra kretsmøte i Hornindal i 2020 (før koronatiden)

Bildet er fra kretsmøte i krets 62, Eid, Hornindal, Stryn på Havila Hotell, Grodås den 25. februar i 2020, altså før koronarestriksjoner og nedstengning av landet. I fjor ble alle kretsmøter gjennomført på Teams. Foto: Ingvill Jorun Jørgensen

Finn ditt møte

Dersom du av en eller annen grunn ikke mottar invitasjonen på din e-post, finner du oversiktene lett tilgjengelig på våre sider. Dersom du ikke har tilgang til Internett for å finne ditt møte og valgkomiteinnstilling, så ta kontakt med din organisasjonsleder

Årets kretsmøter starter mandag 21. februar og går fram til onsdag 9. mars.

Invitasjonen sendes til den foretaket er registrert på, vær obs på det om du er medlem i samdrift, eller tillitsvalgt eier der eierskapet er registrert på ektefelle.

Inviter gjerne med deg ektefelle, samboer eller noen fra den yngre generasjonen på kretsmøtet.

– Vi er veldig glade for å endelig møtes fysisk igjen, og håper på en god oppslutning om årets kretsmøter. Kretsmøtet er den viktigste arenaen for deg som Norturaeier der du kan si din mening til administrasjon og tillitsvalgte eiere, sier organisasjonssjef i Nortura, Tor Olav Brandtzæg.