Nortura forlenger avtale som hovedleverandør av rødt kjøtt til Forsvaret

(07.06.22) Fra 1. juni vil Nortura Proff sikre rødt kjøtt til det norske Forsvaret. Avtalen er landsdekkende og har en årlig verdi på om lag 70 millioner kroner.

(Foto: Forsvaret)

(Foto: Forsvaret)

Nortura har vært en mangeårig leverandør til Forsvaret av rødt kjøtt, og ble i januar også ny hovedleverandør av hvitt kjøtt og egg. Partnerskapet mellom Nortura og Forsvaret forsterkes ytterligere ved inngåelsen av denne nye avtalen.

– Vi er veldig stolt av å kunne levere kjøtt til forsvarsstyrkene. Forsvaret har over 16000 ansatte som trenger god og proteinrik mat i tjeneste. Den nye avtalen styrker samarbeidet og gjør Nortura til hovedleverandør innen alle Norturas hovedkategorier. Forsvaret stiller høye krav til samarbeid og vi er stolte av å ha fått tilliten, sier konsernsjef i Nortura, Anne Marit Panengstuen.

Rammeavtalen varer i ett år, med mulighet for forlengelse en eller flere ganger i ytterliggere tre år. Avtalen er landsdekkende og vil levere til alle Forsvarets kjøkken og messer, også skip som ligger til kai. Nortura vil levere både hele stykningsdeler og bearbeidet rødt kjøtt.