PRIOR Hvit Jul 2022

(29.11.22) PRIOR Hvit Jul er et samlet konsept i Norgesgruppens butikker som strekker seg over flere kategorier, som inspirerer til å ta litt sunnere og ikke minst smaksrike valg i høytiden.

PRIOR Hvit Jul 2022 sammensatt produktbilde

Serien består av et vidt spekter av produkter som vil sette alle i en god julestemning, enten om det er til frokost, tilbehør til den tradisjonelle julemiddagen, middagsselskap i juletiden eller enklere valg i en hektisk førjulstid.

Hva med å prøve våre Kylling-medisterkaker og Julepølse av kylling og kalkun. Produktene smaker som det tradisjonelle du kjenner, men laget av kylling og kalkun. 

Les mer om produktserien på prior.no/produktserie/hvit-jul og la deg inspirere av oppskriftene. PRIOR Hvit Jul finner du altså i Norgesgruppens butikker.

 

PRIOR JUL - BLI INSPIRERT

Desember er en skikkelig matmåned, og disse digge oppskriftene passer perfekt til en saftig kalkunfilet.

Kalkun er magert, lett å lage og passer til alle julens middager. I tillegg smaker det kjempegodt, og er noe de aller fleste liker. For å sikre deg at kalkunfileten blir akkurat så saftig som du drømmer om, kan du følge denne fremgangsmåten. Men hva bør du servere til?

Se prior.no/konsept/jul

PRIOR LOGO

Relatert informasjon

Relatert informasjon (ekstern)