Gilde – Jul 2022

(07.12.22) Trenger du inspirasjon til julelunsjen, julemiddagen, om du skal ha venner eller bare fornye deg noe til årets julemiddag? Du finner mye inspirasjon på Gilde.no.

Gilde «Vår fineste Jul»

Serien vår fineste tradisjonsrike norske julemat med best kvalitet og håndtverk. Gilde «Vår fineste Jul» Tynnribbe krydret ble også best i test i Nettavisens store blindtest!

Serien «Vår fineste Jul» er kommet i nytt design i år, det samme har juleproduktene fra Gilde. Gilde finner du i alle butikker, i et ulikt utvalg.

Gilde.no har egen side for «Alt om ribbe til jul» og «Alt om pinnekjøtt til jul», og mesterkokkens hemmelige tips. Du finner en egen oversikt over alle juleproduktene fra Gilde, og alle juleoppskrifter. Gå inn på www.gilde.no og søk på «jul» – da er det bare å glede seg, og se fram til høytidsdagene!

Gilde juleribber scoret også best i test med 1. og 2. plass i Nettavisens store blindtest på årets ribber.

Smakspanelet om testvinneren:

«Ah, denne var perfekt! Helt klart dagens beste! utbryter flere av deltakerne.

Panelet er enige om at kjøttet er velbalansert med tanke på kjøtt og fett og at det har god smak. Videre er svoren passe tykk og knasende sprø. Her henger pris og kvalitet sammen.»

Se også PRIOR Hvit Jul

PRIOR Hvit Jul er et samlet konsept i Norgesgruppens butikker som strekker seg over flere kategorier, som inspirerer til å ta litt sunnere og ikke minst smaksrike valg i høytiden.