Beate Menes Didriksen ny tilførselsleder i Øst

(08.12.21) Beate Menes Didriksen er ansatt som ny tilførselsleder i tilførselsområde Øst, og starter i jobben i april.

Beate Menes Didriksen

– Vi kjenner Beate som en dyktig, engasjert og positiv dame, som evner å spre entusiasme og engasjement blant de hun jobber sammen med, og for de oppgavene og utfordringene hun tar tak i. Vi gleder oss veldig over å få Beate med på laget, og vi er trygge på at hun vil tilføre oss solid fag- og lederkompetanse, sier leder for tilførsel og rådgivning Karin Røhne.

Beate bor på gård i Stokke i Sandefjord kommune med mann og 3 barn. Der driver de med SPF-smågris- og kornproduksjon. Hun har bakgrunn fra fôrbransjen, har jobbet mange år i Norgesfôr-kjeden, og de siste to årene som salgssjef i Vestfoldmøllene. Dessuten har hun lang erfaring med styreverv i landbruket, har sittet som styremedlem i Norsvin i 7 år, det siste som styreleder. Fram til 2016 var hun Regionleder i Nortura Øst, og har også vært vara til konsernstyret i Nortura.

Selv sier Beate dette om sitt nye ansvarsområde:

– Jeg har alltid hatt et hjerte for Nortura, og er svært glad for å være «tilbake» i det som er en spennende og ny rolle for meg. Nortura er viktig for bonden og jeg ser fram til å få være med på å bygge et sterkt Nortura gjennom det viktige tilførselsarbeidet.

Beate tar over stillingen etter Terje Nilsen som går av med pensjon sommeren 2022, hun tiltrer 1.4.2022.