Hvor finnes produktene?

Her har vi en oversikt på noen av våre nyheter og "listingen" på enkelte av våre produkter, altså hvilke kjeder som tar inn våre produkter i sine butikkhyller.

Det er opp til de ulike butikkene og kjedene å bestemme hvilke varer de ønsker i sine butikker. Det betyr at utvalget i ulike butikker vil variere noe, ut fra hvilke bestillinger og avtaler de har valgt. 

Listing betyr at produktet skal finnes i butikk/kjede.

Frivillig listing betyr at produktet er tilgjengelig for butikk/kjede å bestille. Er ikke produktene listet, er de ikke tilgjengelig å bestille inn.

  • Hvit jul med Prior

    (09.12.20) Nordmenn spiser over dobbelt så mye kylling nå som for 12 år siden, men når julehøytiden kommer, kan hvitt kjøtt likevel gå litt i glemmeboken. Med flere smaksrike produkter, skal Prior gjøre det lett å velge sunnere alternativer til advent og jul.

  • Nytt til grillen fra Gilde og Prior

    (23.04.20) Hørt om flatbird, grillplanke og grillkobra? Eller har du noen gang testet bøkerøkt biff, kalkunvinger eller burger av får? Nortura lanserer i disse dager et mangfold av spennende grillprodukter.

  • Spennende produktnyheter fra Prior

    (07.02.20) Uke 8 er det et nytt "lanseringsvindu" i markedet – og fra Prior kommer det flere spennende nyheter. Våre Prior-produkter finner du enklest i Norgesgruppen.