Søk:

Du er her: Hovedsiden / Organisasjon / Kampanje /Hvor finnes produktene?

Verktøylinje

Hvor finnes produktene?

Her har vi en oversikt på "listingen" på enkelte av våre produkter, altså hvilke kjeder som tar inn våre produkter i sine butikkhyller. Det er opp til de ulike butikkene og kjedene å bestemme hvilke varer de ønsker i sine butikker. Det betyr at utvalget i ulike butikker vil variere noe, ut fra hvilke bestillinger og avtaler de har valgt.

 • Tilbake i Rema med fryste hamburgere

  Tilbake i Rema med fryste hamburgere

  (26.03.18) Etter 1,5 år med Grilstad som burger-leverandør, bytter Rema tilbake til Gilde. Samtidig øker burger-volumet hos Joker.

 • Gilde Sommerlam i butikk

  Gilde Sommerlam i butikk

  (20.06.17) Vinner av Årets kjøtt i Det norske måltid 2016 er endelig å få tak i.

 • Årets grillnyheter

  Årets grillnyheter

  (09.05.17) Grillsesongen har for alvor startet i store deler av landet, og butikkhyllene fylles opp med grillmat. I år vil du finne over 100 ulike grillprodukter fra Gilde og Prior i butikkene.

 • Tid for kalkun

  Tid for kalkun

  (24.11.16) Thanksgiving Day eller Turkey Day, kaller amerikanerne den siste torsdagen i november. Fra nå og til nyttår er det tid for å nyte norsk Prior kalkun og alle de deilige kalkunproduktene.

 • Nye Gilde-produkter i butikk

  Nye Gilde-produkter i butikk

  (22.02.16) Til årets første lanseringsvindu har Gilde utviklet nye varianter av noen av våre mest solgte produkter; Gilde Grillpølse, Gilde Stjernebacon og Gilde Ovnsbakt leverpostei. Nyhetene er nå å finne i butikk!

 • Gilde Grove Stekepølser til middag

  Gilde Grove Stekepølser til middag

  (08.10.15) Pølser er matglede, og Gilde setter i sin nye mediekampanje fokus på fristende, raske og enkle pølsemiddager!

 • Prøv Thulefjord pølser på grillen

  Prøv Thulefjord pølser på grillen

  (22.06.15) Thulefjord einerøkt reinsdyrpølse fikk terningkast 6, og ble nylig kåret til den beste spesialpølsen i VG.