Lars Gunnar Johnsen (52) ansatt som konserndirektør for rødt kjøtt

(08.09.21) Johnsen kommer fra stillingen som salgsdirektør for rødt kjøtt og Gilde.

Lars Gunnar Johnsen

Johnsen kan vise til gode resultater fra store merkevareselskaper som Mars og LOREAL, hvor han har vært i stillinger som salgsdirektør, markedssjef og leder for forretningsutvikling i flere ulike handelskategorier både i Norge, Sverige og Danmark. Før han startet i stillingen som salgsdirektør for Gilde og rødt kjøtt var han nordisk general manager for LOREAL i København.

– Vi er glade for å få på plass Lars Gunnar Johnsen, som har gjort en formidabelt god jobb som salgsdirektør for Gilde og rødt kjøtt-kategorien i Nortura. Ansettelsen sikrer både kontinuitet og kompetent ledelse av forretningsområdet, sier Anne Marit Panengstuen som er konsernsjef i Nortura.

Lars Gunnar Johnsen tiltrer i stillingen fra 1.10.2021.

– Jeg gleder meg til å ta fatt på oppgavene som venter. Sammen med kolleger og kunder vil jeg arbeide for å sikre fortsatt bærekraftig vekst for Gilde og våre kjernekategorier. Norsk dagligvare er tjent med en sterk merkevare som Gilde med garanti om alltid norske råvarer. Sammen med våre kunder skal vi finne nye veier til lønnsom vekst for norsk kjøtt, bonden, kundene og Nortura, sier Johnsen.

Johnsen erstatter Karolina Grønås Henriksen som går tilbake til Orkla.

– Jeg har store forventninger til at han skal bygge videre på den gode jobben som Karolina Grønås Henriksen har startet, og bidra med nye ideer og fortsatt vekst for Gilde og rødt kjøtt-kategorien.

– Karolina Grønås Henriksen har levert gode resultatene for rødt kjøtt-kategorien og Gilde i tiden hun har vært i Nortura og vi ønsker henne lykke til videre, sier Panengstuen.

Relatert informasjon (ekstern)