Nyt norske tradisjoner i påsken

(11.04.22) Endelig er påsken her, og det betyr tid med venner og familie. Uansett hva du skal i påsken, synes vi du skal unne deg litt ekstra god påskemat.

Gildepåske 2022

Lange frokoster med egg, bacon og deilig pålegg og sene middager som helstekt lammelår eller lammestek er ikke å komme unna! Gilde gir deg råd og tips til hvordan du kan lykkes med maten til påske, enten det er til frokost, turen eller middag!

Å invitere til påskemiddag kan virke litt skummelt, spesielt hvis du ikke har gjort det før. Gilde har samlet noen klassiske påskemiddager dine gjester kommer til å elske!

Og bare så du vet det, så er det mye lettere å lage enn du tror, se på gilde.no.

Prior påskemat

Prior påskemat

Påskematen kan lages på mange forskjellige måter. Egg, bacon og pølser, lange frokoster og sene middager med venner og familie. Her finner du et hav av retter og gode oppskrifter som passer perfekt til påsken.

I tillegg guider vi deg på veien slik at du vet hvordan du skal koke egget for å få det slik du vil, hvordan du får en perfekt eggerøre, omelett og mye mer. Egget gir litt ekstra til påskekosen.

Prior gir deg rett og slett tipsene for en komplett påske med masse god påskemat til frokost, lunsj,middag og dessert!

God påske, hilsen Prior.

Ut på tur i påsken? Ta med deg skikkelig turmat!

Turmat er en viktig del av planleggingen hvis du skal på tur i påsken. Turmaten bør være lett å ta med seg, være mettende og ikke minst smake skikkelig god.

Gilde har også laget oppskrifter på retter som er enkle å ta med seg og som hele familien kommer til elske.

Pølser på termos - en sikker vinner!