Lavterskel «Teams-kurs» om Min side livdyr

(24.04.24) – Min side livdyr tas nå i bruk av flere og flere noe vi formidlere er svært glade for. Gleden ligger i flere årsaker, men det viktigste er oversikt og redusert tidsbruk som gjør at fellesskapet kan yte en bedre service og være mer tilgjengelig for andre viktige oppgaver til nytte for dere eiere, sa Odd Finnesand, fagsjef livdyr i Nortura i siste livdyrnytt. Nå kan du bli med på et lavterskel kurs, eller gjennomgang av Min side på Teams!

Fôringsdyr storfe - illustrasjonsbilde

Innmeldinger/bestillinger og direkteleveringer blir synlig for alle formidlere umiddelbart de er lagt inn i Min side, og er det ønske om transport kan dette planlegges sammen med ordinær livdyrtransport. En nyttig funksjon i dialogen som nylig har nylig kommet er kommentarfelt på livdyrordrer på Min side, dette sparer mye tid på ekstra dialog mellom livdyrformidler og produsent.

«Teams-kurs» om Min side livdyr

Odd FinnesandHar du fortsatt ikke prøvd Min side, så prøv, eller bli med på et «lavterskel Teams-kurs»! Vi har også hatt slike kurs flere ganger tidligere der diskusjonen har vært god.

Det er fagsjefen selv, Odd Finnesand som inviterer til Teams-kurs angående bruken av Min side livdyr, du velger det tidspunktet som passer deg best for å bli med.

Tidspunkt og lenke til møtene under:

Relatert informasjon