Norsk lam fra Gilde
(18.09.23) Nå kommer fokuset på lam i butikkene, og på gilde.no finner du oppskrifter med norsk lam fra Gilde. Torsdag 28. september er det fårikålens dag, for å feire Norges nasjonalrett!
![Lammelår med chevrepanacotta. Foto: Gilde Lammelår med chevrepanacotta. Foto: Gilde](https://medlem.nortura.no/getfile.php/13438418-1695025188/Nortura%20Medlem/medlem.gilde.no/Bildearkiv/DYR/Sau/lammesesong%202023/Lammelar_med_chevrepanacotta_no020809.jpg%20%28medlem_article_fullwidth%29.jpg)
Lam fra Gilde er i verdensklasse når det kommer til smak og kvalitet!
Lammelår, koteletter, fårikål og lammestek. Her finner du oppskrifter til lam for hele året.
– Vi håper på å fortsette den gode trenden i 2023, og legger alt mediefokuset på sesong-produktserien vår «Hele Norges Lam», sier Cecilie Strøm Haukeberg, produktsjef Nortura.
Fårikålens dag
– I forbindelse med fårikålens dag ønsker vi å fronte våre samarbeidspartnere i Norske Kokkers Landsforening sammen med merkevaren Gilde og den norske bonden. Sammen med den klassiske oppskriften på fårikål, har vi utfordret kokkene på å lage noen nye oppskrifter med enten alternativ tilberedningsmetode, regionale varianter eller internasjonale varianter, sier Strøm Haukeberg.
Oppskriftene vil komme på Gilde sin hjemmeside i forbindelse med fårikålens dag som er torsdag 28. september.