Nyheter - Alle nyheter

Du finner også nyhetsartikler under "Siste nytt" på dyreslagene som er spesifikke for hvert dyreslag. Ellers er et godt tips å logge inn og besøke fagbibliotekene om du er ute etter fagartikler.

 • Prognosen 2018 – Stort overskudd av gris

  (21.06.18) Den nye prognosen for 2018 viser et stort overskudd av gris i 2018 og en krevende markedssituasjon. Det samme gjelder for sau og lam. For egg viser prognosen tilnærmet balanse etter at det er gjennomført førtidsslakting. Markedet for storfe preges fortsatt av underskudd av norsk vare, men underskuddet er minkende sammenlignet med de foregående årene.

 • Feriestengte Nortura-fabrikker i sommer

  (21.06.18) Noen av våre slakterianlegg og medlemsbutikker har stengt i enkelte sommeruker for å avvikle ferie, her er en oversikt på de fabrikkene som har helt stopp i slakting.

 • Medlemsbutikker i Nortura

  (Sist endret 21.06.18) Vi har i Nortura et tilbud til medlemmer med medlemsbutikker i Målselv, Steinkjer, Malvik, Førde, Sogndal, Forus, Egersund, Sandeid, Voss, Bergen, Rudshøgda, Otta, Gol, Tønsberg, Sarpsborg, Oslo, Elverum og Hærland. Ny medlemsbutikk i Målselv har åpent to dager i uken, legg også merke til ny lokasjon for henting av returslakt i Bergen. Flere av medlemsbutikkene har feriestengt, kontakt de gjerne om du er i tvil.

 • Lavere marginer for Nortura i 1.tertial

  (19.06.18) Driftsresultatet i 1.tertial svekkes med 90 millioner kroner mot fjoråret. Lavere merkevaresalg og økt salg gjennom industrikanalene, samt overgang til grossiststyrt distribusjon og pakking i papp, bidrar til lavere marginer i morselskapet.

 • Nortura blant Norges mest innovative

  (12.06.18) Nok en gang er Nortura med på Innovasjonsmagasinets liste over de 25 mest innovative virksomhetene i Norge. Norwegian topper listen, tett fulgt av bedrifter som Jotun, Kongsberg Gruppen, DNB og Posten. Nortura havner i år på 13. plass.