Nyheter - Alle nyheter

Du finner også nyhetsartikler under "Siste nytt" på dyreslagene som er spesifikke for hvert dyreslag. Ellers er et godt tips å logge inn og besøke fagbibliotekene om du er ute etter fagartikler.

  • Her er årets grillnyheter fra Gilde og PRIOR

    (06.05.24) Våren er endelig i anmarsj. Nå kryper gradestokken oppover og grillsesongen kan endelig begynne for fullt. Gilde og PRIOR kommer nå med flere grillnyheter som bærer preg av mye smak og proteinrike produkter.

  • Medlemsbutikker i Nortura – åpningstider og kontaktinfo

    (Sist endret 02.05.24) Vi har i Nortura et tilbud til medlemmer med medlemsbutikker i Målselv, Harstad, Bjerka, Malvik, Vestnes, Førde, Sogndal, Forus, Egersund, Sandeid, Voss, Bergen, Kristiansand, Rudshøgda, Otta, Gol, Tønsberg, Sarpsborg, Tynset, Elverum og Hærland. Butikken "Bondens utsalg" i Steinkjer er åpen for alle!

  • Innmeldingsfrister slakt og livdyr

    (Oppdatert 01.05.24) Innmeldingsfrister for Nortura SA for slakt og livdyr. Meld inn til direkte på Min side, eller ved å kontakte Nortura Medlemssenter på telefon 955 18 400.

  • Slakteweb i ny drakt på Min side

    (26.04.24) I løpet av våren har Min side med Mine leveranser, eller «slakteweb» som fortsatt brukes av de fleste, kommet i ny drakt og med flere nye muligheter.

  • Tid for kje

    (Oppdatert 25.04.24) I uke 18 (29. april - 5. mai) har Nortura salgskampanje på Stjernekje i samarbeid med Jacobs, enkelte Meny-butikker og Coop MEGA. Det var også tilsvarende kampanje i uke 12 i mars.

  • Hva er viktig å tenke på ved innmelding og levering av slaktedyr

    (05.04.24) Du som sender dyr til slakt har ansvaret for å følge kravene til mattrygghet, sporbarhet, dyrevelferd og kjent MKI (matkjedeinformasjon). I tre filmer forteller vi hva som er viktig å tenke på når du skal melde inn dyr til slakt, når du skal levere dyr, og hva som sjekkes ved mottak på slakteriet.

  • Ny eiermodell vedtatt på årsmøtet

    (16.04.24) Nortura får ny eierorganisering fra 1. januar 2025. Den demokratiske kanalen for eierne blir nå en rett linje fra eiermøte i kretsen, gjennom regionrådet og til årsmøtet. De utøvende organene på de tre nivåene blir distriktsutvalg, arbeidsutvalg og konsernstyret.