Gilde Turmat – i dagligvarebutikken

Turen starter på butikken! I tørrvare-hylla for å være helt eksakt. Gilde Turmat er laget av Gilde til den norske turgåer.

Turmat skal ikke bare inneholde næringsstoffer du trenger på turen. Det skal også smake godt. For smaker det godt tror vi tur-opplevelsen blir enda bedre. Derfor er Gilde Turmat lett å ta med seg, lett og lage og ikke minst skikkelig godt!

Gilde Turmat er produsert med norsk kjøtt og frysetørket og pakket ved foten av Rondane, i et av landets flotteste områder for friluftsliv. Turmaten er et samarbeid med Den Norske Turistforening (DNT), som også selger turmaten på flere av sine hytter.

Om Gilde Turmat

Frysetørket mat er lett å bære med seg når man skal på tur. Rettene er vakuumpakket og måltidet tilberedes på en enkel måte ved å tilsette varmt vann i posen de kommer i. Dette gir et varmt og næringsrikt måltid. Smakene er milde og tilpasset alle aldre.

Gilde har lange tradisjoner for å være med nordmenn på tur, og har de siste årene vært strategisk samarbeidspartner og turpartner med Den Norske Turistforening.

Se mer på gilde.no/produktserie/turmat

 

 

 

Relatert informasjon (ekstern)