Øyvind er ny organisasjonsleder i region Vest og Agro

Øyvind Hebnes (50) er ansatt som ny organisasjonsleder i region Vest og Agro.

Første februar hadde Øyvind Hebnes første arbeidsdag i Nortura. Han er ansatt som organisasjonsleder i region Vest og Agro, og får ansvar for oppfølging av de tillitsvalgte eierne i området. Øyvind tar over etter Ingvill Jorunn Jørgensen, som går av med pensjon i mai. 

Øyvind er opprinnelig Stavanger-gutt men bor i dag på egg- og tomatøya Finnøy. Her driver kona med melkeproduksjon og en konsesjonsbesetning egg for Prior.

Selv har Øyvind en variert bakgrunn. I de siste årene har han drevet som selvstendig næringsdrivende innenfor bygg- og eiendom. Tidligere har han blant annet vært salgssjef i Felleskjøpet Rogaland & Agder, der han opparbeidet seg et betydelig nettverk innenfor landbruket. Han har også vært avdelingsleder i Boligparter og markedssjef i lokalavisa Øyposten. I bunn er han utdannet snekker og agronom.

Gården på vestsida av Finnøy kjøpte familien på det åpne markedet i 2000. I oppstarten, da hønsehuset var nytt, produserte de egg for Nordgården. Etter 2-3 års drift ble de med «på lasset» da selskapet ble kjøpt opp av Prior.

Familien har levert både kjøtt og egg til Nortura i mange år. Nå ser Øyvind nå frem til å bli bedre kjent med både konsernet og medlemmene i Vest og Agro.

Relatert informasjon