Nyheter/pressemeldinger

Her finner du nyhetsartikler med aktuelt stoff for medlemmene samt pressemeldinger fra Nortura.

Nyheter spesielt for de enkelte dyreslag finner du i "Siste nytt" på dyreslagets sider.

  • Fjørfeskolen for eggprodusenter

    (10.09.24) Vi inviterer til Fjørfeskole for eggprodusenter i høst. Kurssted er denne gang i Trøndelag, nærmere bestemt på Ersgard i Stjørdal, men kurset er åpent for eggprodusenter fra hele landet.

  • Nortura tilpasser seg morgendagens marked!

    (06.09.24) Forbrukernes oppfattelse av kosthold og ernæring er i endring, og det er avgjørende for Nortura å tenke nytt og bredere. For å sikre langsiktig lønnsomhet og relevans, må vi utforske nye måter å skape verdi på. Noe av det vi nå tester er to serier med middagsretter der vi legger vekt på gode råvarer, minimal bruk av tilsetningsstoffer og hvor vi også har inkludert mye grønnsaker.

  • Setter inn tiltak for å øke salget av sau

    (04.09.24) Salget av sau bremset kraftig opp i fjor, og reguleringslageret av sau ved nyttår var på 334 tonn. Til tross for at det er tilbudt rabatt på 20 prosent, har det i praksis ikke blitt solgt noe sau fra reguleringslageret så langt i år.

  • Nortura livdyrnytt per september

    (04.09.24) Bruk Min side livdyr! I nær fremtid vil formidlingsomkostningene differensieres på bruk av Min Side kontra ikke bruk av Min Side. Målet vårt er å løfte bruken av Min side ved formidling av alle kategorier av livdyr betydelig, det sparer vi tid på, og får en bedre oversikt!