Nyheter/pressemeldinger

Her finner du nyhetsartikler med aktuelt stoff for medlemmene samt pressemeldinger fra Nortura.

Nyheter spesielt for de enkelte dyreslag finner du i "Siste nytt" på dyreslagets sider.

Du kan nå abonnere på nyheter spesifikt for ditt dyreslag her på Nortura Medlem.
Gå til » Nyhetsbrev for å abonnere.

 • Henvendelser til Nortura Medlemssenter

  (29.11.18) Nortura Medlemssenter, inklusive livdyrformidlingen er nå organisert som ett medlemssenter med lokasjon på Rudshøgda. I tillegg har vi medarbeidere lokalisert rundt om i landet. Det siste året har vi opplevd en vesentlig økning i antall henvendelser fra eiere og leverandører.

 • Retur av slakt, nisjeslakt og medlemskjøp

  (Sist endret 14.11.18) Returslakt er en ordning som er etablert for å gi deg som produsent muligheten til å ta hjem eget slakt til forbruk i egen husholdning. Skal du fremby slaktet til andre er det ikke lenger Returslakt, men det vi kaller Nisjeslakt.

 • Dyretransport og transportdyktighet

  (06.11.18) Nortura har stor oppmerksomhet på at dyr som sendes til slakt skal være transportdyktige. Gjennom beskrevne rutiner for dyretransport har vi tydeliggjort sjåførenes ansvar for å vurdere om dyret/dyra er skikket til transport. Mattilsynet er også opptatt av dette.

 • Valgkomiteen ønsker innspill

  (24.10.18) Valgkomiteen i Nortura SA er i gang med arbeidet fram mot årsmøtet 2019 og ønsker alle innspill hjertelig velkommen.

 • Min side – innmelding, leveranser og rapporter

  (Sist endret 01.10.18) Min side for medlemmer og leverandører til Nortura ble lansert forsommeren 2013 og erstattet da den gamle slakteweben. I tillegg har Min side en løsning for livdyrformidling og mange andre tilpassede funksjoner. Min side utvikles fortløpende, og er mobiltilpasset for smarttelefon og nettbrett.

 • Får ikke sendt ut nyhetsbrev

  (28.09.18) Vi skrev for nylig at vi ville komme i gang igjen med utsending av nyhetsbrev på artikler fra medlem.nortura.no. Det viser seg at det ikke var så enkelt likevel...