Nyheter/pressemeldinger

Her finner du nyhetsartikler med aktuelt stoff for medlemmene samt pressemeldinger fra Nortura.

Nyheter spesielt for de enkelte dyreslag finner du i "Siste nytt" på dyreslagets sider.

Du kan nå abonnere på nyheter spesifikt for ditt dyreslag her på Nortura Medlem.
Gå til » Nyhetsbrev for å abonnere.

 • Gris i ‘19 flyttes til Gardermoen

  (02.05.19) Gris i ‘19 er arenaen for fremtidsbønder, hvor deling av kunnskap er i fokus. Kongressen arrangeres torsdag 21. til fredag 22. november 2019 på Thon Hotel Oslo Airport.

 • 6-er i ernæringstest!

  (30.04.19) Både Prior wienerpølse og Gilde Go' & Mager wiener fikk terningkast seks i Dagbladets ernæringstest av wienerpølser.

 • Fortjent honnør på årsmøtet

  (25.04.19) Under årsmøtemiddagen på Norturas årsmøte 9. april delte styreleder Trine Vaag ut diplomer til Endre Østbø og Nils Henry Haugen.

 • Smågrismarkedet i Nortura

  (25.04.19) Svinenæringen er inne i en utfordrende tid, langvarige overskudd av slaktegris og smågris, store lager har bidratt til dårlig økonomi for alle.

 • Tid for Kje

  (Sist endret 23.04.19) Nå på etterjulsvinteren og våren er det sesong for en fantastisk spesialitet fra Nortura, nemlig Stjernekje. Jacobs-butikkene, Meny og Spar kan friste med ferske Kje i tre kampanjeuker, uke 8, uke 11 og uke 18 (29. april - 5. mai).

 • Inntransport – kjør på!

  (12.04.19) Inntransport-prosjektet, som er beregnet å ha et årlig effektiviseringspotensial på minst 35 millioner kroner, fikk unison oppslutning på årsmøtet.