Nyheter/pressemeldinger

Her finner du nyhetsartikler med aktuelt stoff for medlemmene samt pressemeldinger fra Nortura.

Nyheter spesielt for de enkelte dyreslag finner du i "Siste nytt" på dyreslagets sider.

 • Treghet på Min Side

  (08.10.21) I perioder opplever flere at det kan gå tregt i forbindelse med innmelding av dyr på Min Side, det jobbes med å bedre responstiden.

 • Foreslår endring for å styrke bondeinntekt og øke konkurransekraft

  (06.10.21) Norturas konsernledelse foreslår overfor konsernstyret å bygge en modernisert og automatisert fabrikk for griseskjæring i Tønsberg. Investeringen på en halv milliard kroner legger til rette for en mer bærekraftig industristruktur og bedrer lønnsomheten med 125 millioner kroner årlig.

 • Ny løsning for livdyrformidling av gris kommer

  (Oppdatert 29.09.21) Nå er vi snart klare til å ta i bruk ny løsning for livdyrformidling av gris! Siden løsningen tar i bruk mange nye digitale prosesser, ønsker prosjektet å begynne med en mindre del av landet for å kunne sikre en trygg utrulling. I løpet av oktober lanseres den nye løsningen for livdyrformidling – til å begynne med som en pilot i tilførselsområde Vest.

 • Digitale eierskiftekurs høsten 2021

  (29.09.21) TINE Rådgiving i samarbeid med Nortura setter opp digitale eierskiftekurs nå i høst. Kursene er populære, og vi setter nå opp to nye møteserier. Går dere mot et eierskifte? Da bør dere bli med på kurset.

 • Fårikålens festdag torsdag 30. september

  (28.09.21) Fårikålens festdag er alltid siste torsdag i september, og fårikål er Norges nasjonalrett. Be inn venner og familie til et godt og tradisjonsrikt måltid med Norsk lammekjøtt i verdensklasse – Gilde fårikål!

 • Får du Nyhetsbrev på e-post fra Nortura?

  (27.09.21) Ikke alle vet at man kan søke i søppelpost-mappa, det er ikke unaturlig at spesielt nyhetsbrev (også eierbrev) som sendes som masseutsendelser kan havne der. Savner du informasjon fra Nortura så ta en sjekk!