Nyheter/pressemeldinger

Her finner du nyhetsartikler med aktuelt stoff for medlemmene samt pressemeldinger fra Nortura.

Nyheter spesielt for de enkelte dyreslag finner du i "Siste nytt" på dyreslagets sider.

 • Nå kan du gå inn å sjekke ROS på Min Side!

  (06.02.20) Vi har nå lansert elektronisk ResultatOversiktSlaktedata (ROS) på "Min side". Alle som leverer 15 lam eller meir til Nortura i løpet av eit år, får berekna ROS. Slik går du fram for å sjekke resultata dine:

 • Nortura kutter hermetikk for miljøet

  (06.02.20) Nortura har investert 50 millioner kroner i ny pakketeknologi og bytter ut emballasjen til nesten 4 millioner hermetikkbokser med kartong for langtidsholdbar mat. Det kutter CO2-utslippene fra emballasjen med inntil 80 prosent.

 • Årets kretsmøter i Nortura 2020

  (29.01.20) Nortura inviterer alle eiere til årets kretsmøter som starter mandag 17. februar og går fram til 27. februar. Innen årsmøtet går av stabelen i månedskiftet mars/april skal det være gjennomført kretsmøte i alle 140 kretsene og RU-møter i de 6 regionene i Nortura.

 • Ny virksomhet på Otta

  (28.01.20) Ny satsing i Norturas lokaler skal sikre lønnsom produktforedling på Otta. – Lønnsomheten for Nortura ligger som alltid i bunn, men vi er glade for at dette også kan gi nye arbeidsplasser, sier styreleder Vaag.

 • Årsoppgjør kvantumstillegg

  (22.01.20) Mandag 27. januar utbetales kvantumstillegget på gris og småfe, samt egg og hvitt kjøtt. Det utbetales 34 mill. kr for rødt kjøtt og 7,5 mill. kr for egg og fjørfe.