Nyheter/pressemeldinger

Her finner du nyhetsartikler med aktuelt stoff for medlemmene samt pressemeldinger fra Nortura.

Nyheter spesielt for de enkelte dyreslag finner du i "Siste nytt" på dyreslagets sider.

Du kan nå abonnere på nyheter spesifikt for ditt dyreslag her på Nortura Medlem.
Gå til » Nyhetsbrev for å abonnere.

 • Påskekampanje fra Gilde og Prior

  (21.03.19) Fra og med uke 13-16 byr Gilde og Prior på morsomme påskenøtter og inspirasjon til påskemat i sosiale medier. De som deltar og svarer på påskenøttene har muligheten til å vinne flotte premier! 

 • Norturas innspill til jordbruksforhandlingene

  (19.03.19) Nortura la i dag fram sine innspill til årets Jordbruksforhandlinger til Norges Bondelag og Norsk Bonde og Småbrukarlag. Under følger en oppsummering av Norturas prioriterte innspill.

 • Meld fra om dyrekadaver snarest

  (Sist endret 19.03.19) Ikke la dyrekadaver bli liggende ute, meld inn via webportalen så fort som mulig så unngår du både lukt, åtseldyr og fugler. Henting skal skje innen 5 virkedager. Merk kadaverplassen godt om du ikke er hjemme, og husk at plast må ikke forekomme i leveransen til kadaverbilen!

 • Nortura og Drømmeturer med fagtur til Cuba i november

  (Sist oppdatert 16.03.19) Turen til Cuba har kommet i stand etter mange henvendelser fra bønder som ikke kan reise på sommeren. Nå forlenger vi sommeren og reiser til denne fantastiske øya, turen er på 12 dager, fra 6. til 17. november.

 • Er du påmeldt Mattilsynets nyhetsbrev?

  (12.03.19) Mattilsynets nettsider har et nyhetsbrev som bidrar til å holde husdyrprodusenter oppdatert på nyheter innenfor et aktuelt fagområde. Nyhetsbrevet sendes f.eks. ut ved opprettelse av nye artikler eller ved vesentlig endring av eksisterende artikler.