Nyheter/pressemeldinger

Her finner du nyhetsartikler med aktuelt stoff for medlemmene samt pressemeldinger fra Nortura.

Nyheter spesielt for de enkelte dyreslag finner du i "Siste nytt" på dyreslagets sider.

 • Modernisering av Nortura Rudshøgda gir gode gevinster

  (23.01.23) Norturas anlegg på Rudshøgda er betydelig oppgradert etter mer enn to års arbeid med utbygging og modernisering. Samling av storfe på ett anlegg har både gitt bærekrafts-gevinster og en langt mer effektiv drift. Resultatene er bedre enn prognosene tilsa.

 • Henrik Frisell er første norske finansdirektør i global FN-gruppe

  (23.01.23) Henrik Frisell er første norske finansdirektør som trer inn i prestisjefylt FN-fora for samarbeid om bærekraftsmålene. UN Global Compacts CFO-koalisjon for bærekraftsmålene jobber for å akselerere bedriftsinvesteringer mot målene. Nortura er stolte over å ha den første norske representanten i denne anerkjente gruppen.

 • Nå melder du inn slaktegris på Min side!

  (17.01.23) Fra i dag er innmelding av gris, purke og råne til slakt en del av nye Min side. Innmelding av småfe har vært mulig på Min side fra august, etter det har livdyrløsningene vært prioritert. Kjøp, salg og direktelevering av smågris ble lansert på Min side i midten av desember.

 • Medlemsbutikker i Nortura

  (Sist endret 11.01.23) Vi har i Nortura et tilbud til medlemmer med medlemsbutikker i Målselv, Harstad, Bjerka, Steinkjer, Malvik, Vestnes, Førde, Sogndal, Forus, Egersund, Sandeid, Voss, Bergen, Kristiansand, Rudshøgda, Otta, Gol, Tønsberg, Sarpsborg, Tynset, Elverum og Hærland. Butikken i Steinkjer er åpen for alle!

 • Husk brøyting og strøing

  (05.01.23) Selv om de fleste er flinke til å sørge for gode og trygge veiforhold minner vi om at alle har et ansvar for at dyrebilen- eller eggbilen kommer trygt fram. Vurderer sjåførene sikkerheten for dårlig må de rett og slett snu.

 • Middagskampanje Gilde 2023

  (04.01.23) Vinn matbudsjett for en måned! Du deltar i konkurransen ved å kommentere konkurransepostene på Gildes Facebook.

 • Får du Eierbrev og Nyhetsbrev på e-post fra Nortura?

  (03.01.23) Ikke alle vet at man kan søke i søppelpost-mappa, det er ikke unaturlig at spesielt Eierbrev og Nyhetsbrev som sendes som masseutsendelser kan havne der. I starten av februar sendes invitasjonen til årets kretsmøter ut, derfor er det svært viktig at vi har oppdatert e-postadresse på deg, og at du mottar invitasjonen.