Nyheter/pressemeldinger

Her finner du nyhetsartikler med aktuelt stoff for medlemmene samt pressemeldinger fra Nortura.

Nyheter spesielt for de enkelte dyreslag finner du i "Siste nytt" på dyreslagets sider.

 • Regler for bytte av storfeindivid

  (Oppdatert 11.11.22) Dersom du må levere andre storfe enn opprinnelig var innmeldt, må Nortura Medlemssenter varsles senest kl. 08 virkedagen før henting.

 • PGE for 1. halvår 2023

  (18.10.22) Konsernstyret i Nortura har i dag fastsatt Planlagt gjennomsnittlig engrospris for storfe, gris, lam og egg for 1. halvår 2023 innenfor volummodellen.

 • Har dyra merker?

  (14.09.22) Fra tid til annen opplever vi at det kommer inn storfe som mangler ett eller begge merkene.

 • Årsmøteutsendinger Nortura

  (22.03.22) Årsmøtet i Nortura SA foregår i år den 5. og 6. april på Thon Arena på Lillestrøm. Her er oversikten over hvem som skal representere de ulike regionene på årsmøtet i år.

 • Årets kretsmøteinvitasjon sendes deg på e-post

  (07.02.22) Invitasjonen til årets kretsmøter går nå i disse dager ut alle eiere på e-post, invitasjonen inneholder en lenke til møtested, valgkomiteinnstillinger og eventuell tilleggsinformasjon for møtet i alle de 138 kretsene i Nortura.

 • Cyberangrepet - Status innmelding, slakting og avregning

  (27.12.21) Siden cyberangrep på Nortura ble oppdaget den 21. desember har det vært jobbet på høygir i hele jula med å finne midlertidige løsninger. Vi gjør alt vi kan for at dette skal få minst mulig konsekvenser både for dere som skal levere dyr til slakt og for våre kunder i andre enden.