Nyheter - Alle nyheter

Du finner også nyhetsartikler under "Siste nytt" på dyreslagene som er spesifikke for hvert dyreslag. Ellers er et godt tips å logge inn og besøke fagbibliotekene om du er ute etter fagartikler.

  • Lage snarvei til Min side på din telefon

    (20.09.24) Mange bruker medlem.nortura.no som inngang for å logge inn på Min side, et godt tips er å lage en snarvei til Min side på telefonen din - så har du en direkte inngang.

  • Blåtunge påvist i Norge

    (Oppdatert 19.09.24) Sykdommen blåtunge er påvist i flere sauehold i Agder og Rogaland. Blåtunge smitter ikke mennesker, men rammer drøvtyggere. Sykdommen smitter ikke direkte mellom dyr, men blir overført fra dyr til dyr med blodsugende sviknott. Blåtunge er en liste-1 sjukdom, og enhver mistanke må meldes fra til Mattilsynet.

  • Nyhet: PRIOR Crispy Burger

    (19.09.24) Nå lanserer PRIOR en nyhet i Fried Chicken-serien – PRIOR Crispy Burger. En smakfull, saftig og sprø panert burger av kylling. Burgeren tilberedes raskt i pannen eller stekeovn.

  • Medlemsbutikker i Nortura – åpningstider og kontaktinfo

    (Sist endret 13.09.24) Vi har i Nortura et tilbud til medlemmer med medlemsbutikker i Målselv, Harstad, Bjerka, Malvik, Vestnes, Førde, Sogndal, Forus, Egersund, Sandeid, Voss, Bergen, Kristiansand, Rudshøgda, Otta, Gol, Tønsberg, Sarpsborg, Tynset, Elverum og Hærland. Butikken "Bondens utsalg" i Steinkjer er åpen for alle!

  • Nortura tilpasser seg morgendagens marked!

    (06.09.24) Forbrukernes oppfattelse av kosthold og ernæring er i endring, og det er avgjørende for Nortura å tenke nytt og bredere. For å sikre langsiktig lønnsomhet og relevans, må vi utforske nye måter å skape verdi på. Noe av det vi nå tester er to serier med middagsretter der vi legger vekt på gode råvarer, minimal bruk av tilsetningsstoffer og hvor vi også har inkludert mye grønnsaker.

  • Nortura livdyrnytt per september

    (04.09.24) Bruk Min side livdyr! I nær fremtid vil formidlingsomkostningene differensieres på bruk av Min Side kontra ikke bruk av Min Side. Målet vårt er å løfte bruken av Min side ved formidling av alle kategorier av livdyr betydelig, det sparer vi tid på, og får en bedre oversikt!

  • Avvikling av Nortura Elverum

    (30.08.24) En lang æra er forbi, og i går 29. august ble siste kylling slaktet på Nortura Elverum etter at det høsten 2022 ble besluttet å avvikle slakteriet Elverum og overføre produksjonene til andre fabrikker.

  • Gilde Turmat med ny kampanje

    (26.08.24) Nå som høsten setter inn og flere går på tur kjører Gilde en ny kampanje på turmat med annonser og sjokkselgere i butikken. Se også etter konkurranse der du kan vinne en Jetboil. Gilde Turmat er laget av Gilde til den norske turgåer.