Nyheter/pressemeldinger - arkiv 2021


 

 • Fôringsdyr trenger plass

  (13.10.21) God tilgang på fôringsdyr i sommer og så langt i høst gjør at Nortura har behov for flere sluttfôringsplasser i noen områder.

 • Foreslår endring for å styrke bondeinntekt og øke konkurransekraft

  (06.10.21) Norturas konsernledelse foreslår overfor konsernstyret å bygge en modernisert og automatisert fabrikk for griseskjæring i Tønsberg. Investeringen på en halv milliard kroner legger til rette for en mer bærekraftig industristruktur og bedrer lønnsomheten med 125 millioner kroner årlig.

 • Fårikålens festdag torsdag 30. september

  (28.09.21) Fårikålens festdag er alltid siste torsdag i september, og fårikål er Norges nasjonalrett. Be inn venner og familie til et godt og tradisjonsrikt måltid med Norsk lammekjøtt i verdensklasse – Gilde fårikål!

 • Historien om en gård

  (24.09.21) Heldigvis kan vi velge! Gilde – fra den norske bonden, fra Gildebønder over hele landet. Sjekk ut førpremieren på Gildes nye kampanje som går på lufta i kveld. Ved å velge Gilde bidrar du til å beholde gårdene, dyra, maten og menneskene.

 • Gilde i toppen hos norske forbrukere

  (22.09.21) YouGov lanserte i dag sin liste over Norges beste merkevarer innen dagligvaren. Over 350 merkevarer er undersøkt og Gilde havnet på en solid 3. plass. Prior er også representert på topplisten med en 8. plass. Tine topper årets liste!

 • Enkle, sunne og gode høstnyheter fra Gilde og Prior

  (20.09.21) Hverdagen vender sakte tilbake og behovet for enkle, sunne og gode måltider er blitt enda viktigere under pandemien. Supersprø TexMex pinner og panetter av magert svinekjøtt, smaksrike rett-i-ovnen måltider og kyllingeservelat med mindre fett og mer protein er noen av nyhetene denne høsten.

 • Bli med på digitale Gokalven-kurs høsten 2021

  (17.09.21) Go’kalven er et kurs med grunnleggende innføring i kalvens utvikling og behov de viktige første seks månedene. En frisk kalv i god vekst er avgjørende for å lykkes i mjølk- og kjøttproduksjonen.