Nyheter/pressemeldinger - arkiv 2021
(15.02.21) Kvalitetssystem for landbruket – KSL – jobber hele tiden i å utvikle og forbedre løsningen for bonden og nå lanseres KSL Trygg. KSL Trygg er et mobiltilpasset verktøy som gir deg muligheten til å jobbe med KSL-systemet i arbeidssituasjonen ute på gården.
(09.02.21) Ny avtale sikrer levering av pølser, hamburgere, pålegg, egg og hvitt kjøtt fra Gilde og Prior i to nye år. Avtalen er en av de største i servicehandelsmarkedet.
(09.02.21) Overskuddsvarer fra serveringsmarkedet kom forbrukerne til gode i 2020. Tiltaket har bidratt til å redusere matsvinn.
Øyvind Hebnes (50) er ansatt som ny organisasjonsleder i region Vest og Agro.
(01.02.21) Koronasituasjonen og nedstenging av store deler av serveringsmarkedet har medført at Nortura Proff fortsatt har et overskudd på både pinnekjøtt og ribbe.
(01.02.21) Etter åtte år i Norturas tjeneste, har kyllingbonde Bente Roer meldt fra at hun ikke tar gjenvalg konsernstyre. – Det kommer et tidspunkt der du skal slippe til yngre krefter. Den tida er nå, sier Roer.
(29.01.21) Nortura innfører som kjent en ny IT-plattform i selskapet, og fra februar avregnes slaktedyr levert til Nortura Forus fra den nye plattformen.
(22.01.21) Nortura Proff skal være hovedleverandør av kylling og egg til en rekke hoteller, flyplasser, restauranter og kantiner over hele landet. Nye avtaler sikrer leveranser i minst to nye år.
(20.01.21) Vi har i den reviderte prognosen lagt til grunn at redusert grensehandel og reiserestriksjoner vil vedvare også etter vinteren og inn i sommeren. Sammenlignet med prognosen fra november er derfor salget av kjøtt oppjustert i 2. tertial 2021.
(15.01.21) Norturas julesalg i korona-året 2020 ble godt, men utfordrende. – Jeg er stolt av den enorme innsatsen som ble lagt ned i hele Nortura for å få denne ekstraordinære sesongen i havn, sier Konserndirektør for Rødt kjøtt, Karolina Grønås Henriksen.