Nyheter/pressemeldinger - arkiv 2021


 

 • Bente Roer går ut av Nortura-styret

  (01.02.21) Etter åtte år i Norturas tjeneste, har kyllingbonde Bente Roer meldt fra at hun ikke tar gjenvalg konsernstyre. – Det kommer et tidspunkt der du skal slippe til yngre krefter. Den tida er nå, sier Roer.

 • Endring på avregningsbrev fra Forus

  (29.01.21) Nortura innfører som kjent en ny IT-plattform i selskapet, og fra februar avregnes slaktedyr levert til Nortura Forus fra den nye plattformen.

 • Godt julesalg for Nortura

  (15.01.21) Norturas julesalg i korona-året 2020 ble godt, men utfordrende. – Jeg er stolt av den enorme innsatsen som ble lagt ned i hele Nortura for å få denne ekstraordinære sesongen i havn, sier Konserndirektør for Rødt kjøtt, Karolina Grønås Henriksen.

 • Mer Gilde hos NorgesGruppen

  (11.01.21) Fra uke åtte vil Gilde-produkter få mer plass i hyllene i NorgesGruppens butikker. – Det er gode nyheter for at forbrukerfavorittene fra Gilde blir mer tilgjengelig for folk i Norges største dagligvareselskap. Nå blir det enda enklere å velge norsk kjøtt i butikken, sier Karolina Henriksen, Konserndirektør i Nortura.

 • Fortsatt skjærevirksomhet i Norturas lokaler i Egersund

  (08.01.21) Nortura har inngått en avtale med Norpri om å leie ut deler av produksjonslokalene i Egersund som blir ledige etter beslutningen om å flytte storfeskjæring til Rudshøgda og Malvik. Norpri kjøper også overflødige maskiner og utstyr fra skjæreavdelingen ved Nortura Egersund til bruk for storfeskjæring for Prima.

 • Nortura styrker svineprodusentenes økonomi

  (04.01.21) Det overordna målet for Nortura er å sikre avsetning av våre medlemmers husdyrproduksjon til en best mulig pris. Fra mandag 4. januar øker Nortura flere av tilleggsytelsene på gris.