Nyheter/pressemeldinger - arkiv 2021


 

  • Godt salg i årets kjekampanje

    (27.04.21) Nortura har i mange år hatt kampanje på sal av Stjernekje i samarbeid med Norgesgruppen. Dette året har også Coop Mega for alvor satsa på denne delikatessa. – Det er svært positivt for salet, seier fagsjef småfe i Nortura, Finn Avdem. Neste kampanje er veke 18.

  • Nortura viderefører og styrker produksjon av kjøttdeig og lokalmat i Målselv

    (22.04.21) Styret i Nortura har besluttet å videreføre lokal produksjon av kjøttdeig, spesialpølser og Thulefjord ved Nortura Målselv, men flytter produksjonen av de sterkt konkurranseutsatte pølsesortene til anlegget i Tønsberg. Nortura satser samtidig videre på slakting og skjæring av tre dyreslag på anlegget på Andslimoen.

  • Vi har tatt Plastløftet

    (16.04.21) Nortura har tatt Plastløftet til Grønt Punkt. Det betyr at vi forplikter oss til å øke bruken av resirkulert plast, unngå unødvendig bruk av plast og designe mer av vår emballasje for gjenvinning.

  • Nå kommer turmaten i matbutikken

    (Oppdatert 13.04.21) Med kompasskursen staket ut mot tørrvarehylla skal Gilde lære turglade nordmenn å begynne turplanleggingen i butikken. For første gang kan man kjøpe frysetørket turmat i dagligvarehandelen. Gilde Turmat har allerede fått god respons. Se reklamefilmene her!

  • Pakker rekordmange egg til påske

    (29.03.21) Aldri før har salget av egg frem mot påske vært så høyt som i år. Over 40 millioner norske egg har gått ut til forbrukerne de siste ukene.

  • Utvider tilbakekalling av bacon

    (Oppdatert 26.03.21) Nortura utvider tilbakekalling av baconet med navn «Skikkelig digg bacon» til å gjelde flere holdbarhetsdatoer.

  • Info om Mattilsynets krav til nødslakt

    (25.03.21) Nortura tilbyr nødslakt som en del av vår service overfor medlemmene. Det er Mattilsynet som setter kravene som stilles til nødslakt. Nå har Mattilsynet oppdatert sin veiledning for nødslakt.